Over ons

Over Ben-Vino

Ben-vino is importeur van Italiaanse wijnen, voornamelijk uit Veneto, Noord-Italie. Veel wijnen zijn prijswinnaars op bijvoorbeeld de Vinitaly. De wijnhuizen (Riondo, van de bekende Castelforte-lijn, Le Morette en Bosco) zijn allemaal bezocht en de wijnen met de beste kwaliteit-prijs verhouding zijn in het assortiment opgenomen. Door de directe import kan Ben-vino scherpe prijzen geven, waar u als wijnliefhebber van profiteert. Ben-vino heeft alle wijnen altijd op voorraad en kan vaak dezelfde dag nog leveren.
Het begon met het verkopen van de wijn als een hobby, maar is uitgegroeid in de laatste jaren tot een volledig bedrijf. Ook streeft Ben-Vino het Nederlandse publiek kennis te laten maken met de heerlijke smaken die de Noord-Italiaanse wijnen te bieden hebben en daarnaast de passie voor de wijn over te brengen.

Importeur Riondo

Ben-vino is ook exclusief Nederlandse importeur van Riondo’s iSpritz, iHugo, iFragolino en de prijswinnende prosseco’s.
Ben-vino is er voor zowel de consument als bedrijven. U kunt als bedrijf een email sturen voor de horeca prijzen. Ben-vino levert aan vele restaurants, bars en delicatessenwinkels.

X